tiistai 5. toukokuuta 2015

Kylppärissä suhisee

Löysin kaupan poistokorista 3 €:lla ison metallitarjottimen. Muoto oli kaunis, mutta se kimalteli niin "kiinan hopeaa", että päätin antaa sille vanhahtavaa ilmettä spraymaalilla.
Tarvikkeet: tarjotin, spraymaalia, lautasripustin, magneetteja , liimaa ja vanhoja kolikoita.

Pesin tajottimen ja kuivasin huolellisesti. Vuorasin kylppärin sanomalehdillä ja avasin ikkunat jotta ilma pääse vaihtumaan. Ja eikun tuumasta toimeen. Suhautin pintaan kaksi kerrosta maalia, joka antoi sille himmeän metallinhohteen. Väri ei ole varsin kulta eikä kuparikaan, mutta pehmeä metallinhohto siinä on. Kyseessä on automaali, joista löytyykin hyvin värivaihtoehtoja. Kuivuttuaan ripustin tarjottimen isolla lautasripustimella tuvan seinälle.
Olin niin intoa pinkeänä, että en ehtinyt kerätä kylppärissä roikkuvia pyykkejä pois. Pientä aromia ne oli ottanut, mutta se onneksi haihtui tuuletettaessa pois.


Vanhoilta reissuilta olen kerännyt muistoksi kolikoita, jotka uudessa virrassaan pääsee hienosti esille. Liimasin vain magneetin  kolikon toiselle puolelle. Olikin vaikeaa päättää kumpi puoli jää taakse ja kumpi tulee esiin. Kauniita magneetteja saa myös vanhoista napeista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti